Soneva Fushi Resort 5*****

Filozofia Slow Life....Sustainable-Local-Organic-Wellness Learning-Inspiring-Fun-Experience

soneva-fushi-resort-maldives---cinema-paradiso-aerial 83 622

Soneva Fushi se ghideaza dupa filozofia Slow Life a grupului:Sustainable-Local-Organic-Wellness Learning-Inspiring-Fun-Experiences. 

Soneva Fushi Resort & Spa By Six Senses este o locatie discreta si retrasa in stilul " Robinson Crusoe ", pe o insula privata, nelocuita, un paradis tropical numit Kunfunadhoo. Insula poate fi explorata cu bicicleta sau chiar prin jogging, fiind o insula destul de micuta. Aceasta locatie reprezinta o adevarata escapada pentru cei aflati in cautare de relaxare si timp de calitate.

Best All Inclusive

Conceptul de all inclusive este intalnit peste tot in lume si este cautat mai ales de catre familiile cu copii. Activitatile au loc in incinta resortului, asadar nu este necesara trezirea devreme sau pierderea timpului in trafic. Iata cateva resorturi din insule exotice care ofera all inclusive:

 

Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa

beaces turks 2

Cele mai frumoase destinatii tropicale pentru familii

MELIA CARIBE TROPICAL1

Cel mai interesant lucru la o vacanta cu familia este conceptul de all inclusive. Avantajul: totul inclus intr-un singur pret, cum ar fi cazarea, masa, divertismentul si recreatia. Majoritatea destinatiilor de familie ofera cluburi de copii, parintii avand posibilitatea de a-si petrece singuri timpul in doi. 

Hot Dubai Deals

Google+