Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Daca vreti sa mergeti in aventura alaturi de familie, Jamaica poate fi o optiune putin costisitoare si plina de surprize placute. De la activitatile in aer liber pana la interactiunea cu vietatile oceanului, distractia este garantata in Jamaica pentru familiile cu copii, unde exista multe parcuri acvatice, dar si pentru cuplurile care vor pur si simplu sa se relaxeze pe plajele absolut superbe. jamaica1Sa nu uitam ca Jamaica este casa lui Bob Marley, iar muzica jamaicana este o mare atractie pentru turistii care aleg aceasta destinatie, dar si locul unde iubitorii de rom pot gusta din nenumaratele arome ce se fabrica pe insula. In orice caz, indiferent de modul  pe care il alegeti de a va petrece vacanta, Jamaica este una dintre cele mai frumoase destinatii din Caraibe si ofera varietate. 

Iata cateva dintre optiunile de cazare pe care le aveti atunci cand alegeti Jamaica:

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

 Soneva Fushi Resort 5*****

Filozofia Slow Life....Sustainable-Local-Organic-Wellness Learning-Inspiring-Fun-Experience

soneva-fushi-resort-maldives---cinema-paradiso-aerial 83 622

Soneva Fushi se ghideaza dupa filozofia Slow Life a grupului:Sustainable-Local-Organic-Wellness Learning-Inspiring-Fun-Experiences. 

Soneva Fushi Resort & Spa By Six Senses este o locatie discreta si retrasa in stilul " Robinson Crusoe ", pe o insula privata, nelocuita, un paradis tropical numit Kunfunadhoo. Insula poate fi explorata cu bicicleta sau chiar prin jogging, fiind o insula destul de micuta. Aceasta locatie reprezinta o adevarata escapada pentru cei aflati in cautare de relaxare si timp de calitate.

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Best All Inclusive

Conceptul de all inclusive este intalnit peste tot in lume si este cautat mai ales de catre familiile cu copii. Activitatile au loc in incinta resortului, asadar nu este necesara trezirea devreme sau pierderea timpului in trafic. Iata cateva resorturi din insule exotice care ofera all inclusive:

 

Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa

beaces turks 2

Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă

Cele mai frumoase destinatii tropicale pentru familii

MELIA CARIBE TROPICAL1

Cel mai interesant lucru la o vacanta cu familia este conceptul de all inclusive. Avantajul: totul inclus intr-un singur pret, cum ar fi cazarea, masa, divertismentul si recreatia. Majoritatea destinatiilor de familie ofera cluburi de copii, parintii avand posibilitatea de a-si petrece singuri timpul in doi. 

veltravel.ro veltravel.ro Standard home 300x250

Google+