Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

PLAYMOBIL FunPark

PLAYMOBIL FunPark din Zierndorf, este una dintre atractiile cele mai cunoscute  ale Germaniei pentru familiile cu copii si se afla amplasat pe o colina,  cu o priveliste minunata vazuta mai ales din castelul amplasat in interior. In incinta PLAYMOBIL  intalnim:

- o corabie de pirati de 17 metri

- un castel medieval cu o curte si scari interioare, pasaje subterane, sala oglinzilor, un turn din care se poate admira peisajul cu ajutorul unui obiectiv; prin curtea interioara a castelului se poate face trecerea catre celelalte zone de distractie ale locatiei.

IMG-20170717-WA0006

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

TierGarten Zoo Nuremberg

Gradina zoologica din Nuremberg este una dintre cele mai frumoase gradini zoologice din Europa. Este situata intr-un parc absolut superb, amplasat intr-o zona cu formatiuni de roca si copaci vechi de sute de ani. Acest  parc are o interacțiune unica intre  flora, fauna si peisajul ce ofera o adevarata recreatie pentru adulti si copii. Aici traiesc lei, tigri si ursi polari intr-un mediu identic cu habitatul lor din salbaticie,  cu blocuri de piatra formate in cele mai vechi timpuri.  Parcul se intinde pe o suprafata 50 ha din cele 20, 000 de hectare ale padurii Reichswald, gazduind peste 150 de specii de pasari si peste 50 de specii de mamifere. Aici se intalnesc foarte mult animale din padurile tropicale: tapirul Malayan, caprioara patata Visayana si rinocerii Indieni din padurile asiatice. Iar din padurile Sud-Africane, se intalnesc tapirul terestru, maimutele veverita, papagalii macaw, acvila Harpia si lamantinii. 

IMG-20170723-WA0035

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Disneyland Hong Kong este un parc tematic american cu trasaturi chinezesti. Parcul condensat, care a  fost construit pe teren asanat langa aeroportul Hong Kong si inaugurat in 2005, cuprinde cateva atractii  simbolice Disney, dar s-au facut si concesii, in special in ceea ce  priveste superstitiile chinezesti (de exemplu, nu exista ceasuri pe Main Street, S.U.A) si mancarea, care este specific asiatica. 

disneyland hk

Now's the time to discover Perth. Find Out Why! reduceriturism.ro bestbuytravel.ro

Google+