Hoteluri si resorturi in Bora Bora

sea beach palm -wallpaper-1600x900

Dintre toate insulele din Polinezia Franceza, Bora Bora este printre cele mai frumoase. Frumusetea ei nu poate fi descrisa in cuvinte.  Trebuie sa ajungeti acolo ca sa intelegeti cu adevarat frumusetile ei.

Top hoteluri si resorturi in Hawaii

02543130

 

Four Seasons Resort Lana’i 5*****

Lana’i

Vizitati website-ul:

www.fourseasons.com

Four Seasons Resort Lana'i din Golful Manele se afla in partea sudica insorita a acestei insulite din Hawaii cu o populatie de doar 3 200 de locuitori, fiind de retinut si faptul ca aici nu exista semafoare. Elegantul resort are un aer tropical, dar si unul asiatic, cu picturi in ulei si diferite accente intalnite in lobby si celelalte spatii publice. Minunatele gradini cuprind o multitudine de plante exotice, iazuri cu pesti koi si diverse cascade.

Bora Bora

Insula viselor...


borabora

Bora Bora, perla Pacificului, aflata la 160 de mile nord-vest de Tahiti si aproximativ 2,600 mile sud de Hawaii, a fost descoperita in 1722 si este una dintre cele mai frumoase insule de pe planeta.

HAWAII

O experienta de neuitat…

02543130Hawaii este una dintre destinatiile ce pot oferi cea mai frumoasa experienta, intrucat frumusetea sa naturala provine din izolarea sa geografica de alte ecosisteme.Daca este prima oara cand vizitati Hawaii, trebuie sa stiti ca exista sase insule Aloha, dintre care: Coasta Napali din Kauai, tarmurile vibrante ale plajei Waikiki Beach din Oahu, nisipurile albe ale plajei Papohaku din Molokai, apele cu delfini prietenosi ale golfului Hulopoe din Lanai, culmile Haleakala din Maui si energia vulcanilor din Parcul National Hawaii.

Hot Dubai Deals

Google+