Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Thailanda este o destinatie turistica faimoasa pentru plajele si lagunele superbe, dar si pentru pasiunea si libertatea pe care o ofera fiecare loc in parte, de la plajele romantice pana  la salbaticia naturii exotice.PhiPhiIsland

Iata cele mai romantice activitati pentru cupluri, fie ca vreti sa va relaxati, fie ca vreti sa sarbatoriti celebrul "Da" al unei cereri in casatorie:

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Cele mai scumpe luni de miere


Royal Suite – Burj Al Arab Dubai – Pret: de la 24,000 $/noapte

Burj al Arab

Burj Al Arab este primul si singurul hotel de 7 stele din lume. Pretul unei nopti in royal suite aici este de 24,000 $/noapte. Ne vom intreba astfel ce inseamna o noapte de lux la acest hotel. Ei bine, hotelul are numeroase facilitati pentru a oferi celor aflati in luna de miere o experienta de neuitat. In aceasta suita de 780 m patrati veti beneficia de un pat super king-size cu 17 perne diferite. Veti fi transportati cu soferul personal intr-un Rolls Royce si veti avea un elicopter personal, veti savura bunatati gatite de bucatari sefi Michelin, ori veti asculta muzica la un iPad suflat cu aur de 24 de karate. Totul este hi-tech in aceasta suita, operat cu o telecomanda, de la Tv pana la muzica si lumini.

Now's the time to discover Perth. Find Out Why! reduceriturism.ro bestbuytravel.ro

Google+