Spa-Inclusive Leading Hotels of the World 
  
40

Exista nenumarate hoteluri LHW care ofera experiente spa de neuitat, dar si tratamente exclusive si promotii pentru membrii acestora, cum ar fi Spa Inclusive – tratamente spa sau credite spa in valoare de 100 USD/persoana/sejur (sau echivalenta in moneda locala), specifice fiecarui hotel in parte.
 
Hôtel Majestic Barrière 
Cannes Cedex, Franta
 
suite majestic barriere
 
Acest hotel de lux este situat in zona La Croisette, pe malul marii Mediterane, langa Palais des Festivals, cu acces la plaja privata.
Hotel Majestic Barriere ofera o varietate de tratamente spa la Majestic Spa, cu acces la o piscina incalzita si plaja privata unde pot fi folosite echipamentele pentru sporturi acvatice.
Cea mai noua aripa a hotelului cuprinde mai multe suite,printre care si 2 penthouse-uri, una avand si piscina privata. Aici intalnim si un spa in forma de U, care ofera tratamente cu Arome Sisley Phyto.

Top 3 tratamente spa de lux pentru barbati

Spa Village - Pangkor Laut

9
Acest spa a castigat premiul pentru „Tratamentul Spa pentru barbati al anului" in Asia. Experienta Bukit Gantang Warrior incepe cu o introducere in practicile de purificare ale zonei si include o serie de ritualuri de curatare incepand cu o revigorare chinezeasca a picioarelor, o baie Malay si exfoliere goshi-goshi. Acestea sunt urmate apoi de un masaj profund al articulatiilor si muschilor pentru buna circulatie a sangelui. Akar Periok va finaliza tratamentele.

Chiva-Som International Health ResortChiva-som
Hua Hin, Thailand

Chiva-Som Spa Suite
Acest spa a fost creat pentru ca fiecare persoana sa experimenteze tratamentele de care au nevoie. In timp ce unul dintre parteneri se bucura de infasurarile Thai Fruit Wrap, celalalt poate beneficia de un tratament Thai Honey Glow. Multe dintre tratamente includ ceaiul din iarba de lamaie, un meniu intreg de ceaiuri si sucuri, precum si gustari pe care invitatii le pot servi in timp ce se bucura de relaxarea intr-un cadru intim.

Hot Dubai Deals

Google+