Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Bürgenstock Hotels & Resort

 Lux de 5 stele

Bürgenstock Hotels & Resort este un resort elvetian de lux aflat pe culmile inalte ale muntilor, deasupra lacului Lucerne, cu un spa intins pe o suprafata de 10,000m², fiind un complex dedicat activitatilor de infrumusetare, cu 4 hoteluri, 12 baruri si restaurante, si multiple suite rezidentiale.

4

Proprietarii Katara Hospitality au investit 550 milioane de franci elvetieni pentru restaurarea acestui resort legendar, care acum cuprinde Bürgenstock Hotel & Alpine Spa 5* superior (102 camere si suite), Waldhotel Health & Medical Excellence 5* (160 camere si suite), Palace Hotel & Conferences 4* superior (108 camere si suite) si Taverne 1879 3* (12 camere).

In anii 50 si 60, complexul Bürgenstock a intampinat staruri de la Hollywood, cum ar fi Audrey Hepburn (care s-a casatorit in capela resortului, Sophia Loren si Charlie Chaplin, pe langa persoane regale sau sefi de stat. 

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
Spa-Inclusive Leading Hotels of the World 
  
40

Exista nenumarate hoteluri LHW care ofera experiente spa de neuitat, dar si tratamente exclusive si promotii pentru membrii acestora, cum ar fi Spa Inclusive – tratamente spa sau credite spa in valoare de 100 USD/persoana/sejur (sau echivalenta in moneda locala), specifice fiecarui hotel in parte.
 
Hôtel Majestic Barrière 
Cannes Cedex, Franta
 
suite majestic barriere
 
Acest hotel de lux este situat in zona La Croisette, pe malul marii Mediterane, langa Palais des Festivals, cu acces la plaja privata.
Hotel Majestic Barriere ofera o varietate de tratamente spa la Majestic Spa, cu acces la o piscina incalzita si plaja privata unde pot fi folosite echipamentele pentru sporturi acvatice.
Cea mai noua aripa a hotelului cuprinde mai multe suite,printre care si 2 penthouse-uri, una avand si piscina privata. Aici intalnim si un spa in forma de U, care ofera tratamente cu Arome Sisley Phyto.

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Top 3 tratamente spa de lux pentru barbati

Spa Village - Pangkor Laut

9
Acest spa a castigat premiul pentru „Tratamentul Spa pentru barbati al anului" in Asia. Experienta Bukit Gantang Warrior incepe cu o introducere in practicile de purificare ale zonei si include o serie de ritualuri de curatare incepand cu o revigorare chinezeasca a picioarelor, o baie Malay si exfoliere goshi-goshi. Acestea sunt urmate apoi de un masaj profund al articulatiilor si muschilor pentru buna circulatie a sangelui. Akar Periok va finaliza tratamentele.

Evaluare utilizator: 0 / 5

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Chiva-Som International Health ResortChiva-som
Hua Hin, Thailand

Chiva-Som Spa Suite
Acest spa a fost creat pentru ca fiecare persoana sa experimenteze tratamentele de care au nevoie. In timp ce unul dintre parteneri se bucura de infasurarile Thai Fruit Wrap, celalalt poate beneficia de un tratament Thai Honey Glow. Multe dintre tratamente includ ceaiul din iarba de lamaie, un meniu intreg de ceaiuri si sucuri, precum si gustari pe care invitatii le pot servi in timp ce se bucura de relaxarea intr-un cadru intim.

Now's the time to discover Perth. Find Out Why! reduceriturism.ro bestbuytravel.ro

Google+